ønsker å bli gravid

Har du ønsker om å bli gravid? Vel, hvem gjør ikke det? Når du og partneren din har tatt beslutningen om å lage en baby og bli en familie, ønsker man å bli gravid fortest mulig. Mange unge kvinner ønsker å starte familie, og de ønsker ikke nødvendigvis å vente heller. Det bare føles som om det er det beste for dem å få sine barn mens de er unge. Ved å gjøre dette, vil egget rett og slett være yngre og kvinnen vil være i bedre stand til å håndtere alle påkjenninger som kroppen utsettes for med å være gravid. Det finnes gode tips om hvordan man kan fremskynde prosessen. Her er fem forskjellige tips som du kan bruke hvis du ønsker å bli gravid raskere.


1. Ha mye sex
Det første tipset som du kan bruke til å bli gravid raskere er å ha sex minst tre ganger i uken. Å ha sex på en jevnlig basis er en måte å sørge for større sjanse for graviditet når du ønsker å bli gravid. Mange par satser alt på å treffe tidspunkt for eggløsning. Selv om man ikke kan bli gravid utenom eggløsning, så vil man ved å ha sex annenhver dag gjennom hele syklussen alltid sædceller klare til å befrukte egget når eggløsningen skjer. Så mer sex gir rett og slett flere sjanser for at befruktning skal skje. Les mer om hvordan vite når du har eggløsning

2. Skaff deg et bli gravid hjelpemiddel
Et annet tips som du kan bruke til å øke hastigheten på hele prosessen er å bruke en eggløsningtest eller hjelpemiddelet Ladycomp Baby. Ved å kjøpe enten en av dem vil du ha større kunnskap om når det beste tidspunktet for å prøve ville være. Da er man sikker på når eggløsning skjer, og man slipper unødig stress. En Ladycomp Baby kan man også bruke som hormonfri naturlig prevensjon etter graviditeten. Visste du at med en Ladycomp Baby monitor kan du se når det er størst sjanse for en jentebaby og guttebaby?

3. En legesjekk er viktig
Før du begynner å prøve å bli gravid, bør du definitivt ta et besøk hos legen din. Du kan enten gå til din OBGYN eller din fastlege for en generell sjekk. Ved å gjøre dette, vil det sikre at du ikke har noen ubehandlede infeksjoner eller andre plager som kan hindre graviditet. Du bør ha god helse hvis du ønsker å bli gravid raskt, og legen vil også foreslå viktige vitaminer du bør ta, og fortelle om hva du skal spise for å bli gravid.

4. Dropp alkohol og sigaretter
Når du ønsker å bli gravid, er det viktig å kutte ut alkohol, sigaretter og narkotika. Alle disse tingene kan påvirke din fruktbarhet og evnen til å bli gravid. Utenom å være skadelig for din helse og fruktbarhet, er det også skadelig for det ufødte barnet. Det er best å slutte å drikke vin og røyke sigaretter mens du prøver å bli gravid, ikke vent til du finner ut at du er gravid.

5. Gode sexstillinger for graviditet
Når du har sex er det viktig å prøve posisjoner hvor sædcellene vil bli inne i kvinnen for en lengre tidsperiode. Misjonærstillingen er best mulig posisjon hvis du prøver å bli gravid. Hvis kvinnen er på toppen, er det en mulighet for at sæden kan renne ut. Sexstillinger som gir dyp penetrasjon er de beste hvis du ønsker å bli gravid.

Men generelt bare ha mye sex i prøveperioden og nyt det. Ikke stress og la ting gå sin naturlige gang. Lykke til!