Mannen

Det er sjelden menn er 100% sterile. Hvis mannen ha nedsatt sædkvalitet, er timing av samleie i forhold til eggløsning svært viktig. BabyCompen viser prognose for neste eggløsnig.

Kjøp sædkvalitettest her

mannenI alle tilfeller hvor mannen har nedsatt sædkvalitet er timing av samleiet i forhold til eggløsningen viktig. For de fleste par vil det være optimalt å ha samleie fra to dager før man forventer eggløsning. Babycomp har ekstra planleggingsfunksjoner som gir dato for neste forventede eggløsning allerede på dag 2 i syklusen. Ved ujevne sykler gir statistikkmodulen alle viktige tall for å beregne kommende eggløsning. En syklusutskrift gir dessuten en grafisk fremstilling av syklusen. Samleier kan registreres, og Babycomp markerer når samleie og dato for eggløsning klaffer tidsmessig. Enklere kan det ikke bli.

I alle tilfeller hvor mannen ansees som årsak til manglende graviditet gjelder følgende triks: Tilfør A, C og ikke minst D-vitaminer, videre sink i tablettform. Oppbevaring av mobiltelefon i bukselommen eller «parkert» i skrittet eller nærhetene av testiklene er FY!. Kjøp sædkvalitettest her

Tilbake til – Blir ikke gravid

BabyComp
Om BabyComp
BabyComp tekniske detaljer
BabyComp og sikkerhet
BabyComp brukertips
BabyComp avbetaling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *