Fertilitetscomputer Lady Comp Baby for alle kvinner som prøver bli gravide

Lady Comp Baby – for alle kvinner som prøver å bli gravide

Ladycomp baby bistår med familieplanlegging og redusert fruktbarhet. Den er ikke bare svært nøyaktig i prognoser om dine mest fruktbare dager, den registrerer også hvis du ikke har eggløsning, eller hvis du har en hormonell ubalanse (CLI).


Ladycomp Baby gjør det lette å bli gravid da den helt nøyaktig viser dine fruktbare dager i menstruasjonssyklusen. Hver Baby Comp fertilitetsmonitor inneholder en database med over 700 000 sykluser. Den termiske sensor leser nøyaktig den basale kroppstemperaturen til 1/100-graders nøyaktig innen 30 sekunder. Du slipper stress og bekymringer da du får nøyaktige og pålitelige dokumenterte resultater.

Fertilitetsmonitoren Ladycomp besvarer spørsmål fra din gynekolog

– Når og / eller ikke eggløsning skjedd?
– Er dine hormoner i balanse?

Du trenger ikke mer kartlegging, ikke mer grafisk fremstilling, uten noen feil, fertilitetsmonitoren Ladycomp B6 Baby gjør arbeidet for deg. Det er trygt, enkelt, nøyaktig og pålitelig.

Hvordan virker den?

Bli gravid med Ladycomp Baby Fertilitetscomputer
Lady Compbaby bestemmer dine fruktbare dager basert på morgentemperatur og vil varsle deg på dine mest fruktbare dager: den dagen du har eggløsning – og de fem dagene før eggløsning. Ved hjelp av statistiske metoder for å oppdage ulike årsaker til infertilitet, kan Lady Comp Baby selv bidra til å løse enkelte problemer med unnfangelsen.

Bli gravid med Ladycomp Baby

Bli Gravid med Ladycomp Baby Feritlitetsmonitor
Med sin integrerte syklus og planleggings statistikk, viser Lady Comp Baby deg nyttig informasjon som er nødvendig for å kunne planlegge et barn.

 • prognoser for de mest fruktbare dager
 • indikerer monofasiske sykluser (sykluser uten eggløsning) og eggløsning svingninger
 • sporer samleier
 • viser antall treff og sannsynlighet for kjønn ( Gutt eller jente )
 • inneholder en integrert Graviditetstest
 • gir deg en nøyaktig dato for unnfangelse og forventet fødsel
 • kan brukes til trygg naturlig prevensjon etter fødselen

 • Drømmer blir virkelighet

  Baby lykke med Ladycomp baby
  Lady-Comp Baby er utviklet spesielt for kvinner som prøver å bli gravide og spesielt nyttig for de par med redusert fruktbarhet. Sporing av samleie sammen med personlige fruktbarhets rytmer sikrer den at par har den beste muligheten for å bli gravid raskt.

  I en fersk amerikansk studie med 276 kvinner som hadde problemer med å bli gravide, og som deretter startet med en fertilitetsmonitor, så ble halvparten av disse kvinnene gravide etter en måned. Etter bare tre sykluser, hadde 90% av kvinnene lykkes. I gjennomsnitt, ville en kvinne allerede på dette stadiet ha brukt kr 80000 på fertilitetsbehandling, og i noen tilfeller til og med opp til 200 000 kr.

  Mer enn 60% av disse kvinnene hadde allerede blitt behandlet andre steder, og utsatt kroppen sin for ofte skadelige og kostbare prosedyrer som for eksempel hormonbehandlinger eller kunstig inseminasjon. Du kan forhindre mye av dette stresset og fortvilelse, ved å observere syklussen din og dra nytte av dine fruktbare dager. Planlegg romanse med partneren din rundt dine mest fruktbare dager, og du vil sikre at din drøm raskt blir en virkelighet.

  Bestill Ladycomp Baby

  Brukererfaringer Ladycomp Baby


  Endelig gravid
  Vi hadde prøvd å få barn i over ett år før en venninne fortalte om Ladycomp Baby. Hun forklarte at jeg ved å bruke den ville få vite når i syklusen jeg var mest fruktbar.

  I januar kjøpte jeg Ladycomp Baby fra PFC. Helt som planlagt ble jeg gravid i mai samme år. Det var ikke noe problem at jeg hadde svært uregelmessige menstruasjoner. Nå vet jeg jo alt om min egen syklus og det er deilig å føle seg fri for alle medisiner.

  Ladycomp har mange funksjoner. Den lille maskinen kan fortelle deg om det er balanse mellom hormonene østrogen og progesteron. Det er særlig viktig når man ønsker å bli gravid og den lille datamaskinen skapte ro rundt oss i tiden da vi prøvde å få barn. Det er også fint at metoden er sikker nå som vi ikke ønsker oss flere barn. Min mann synes Ladycomp er fint, spesielt fordi han ikke likte tanken på at jeg skulle ta hormonpiller hver dag.


  Jeg stolte på Ladycomp fra dag en
  Jeg fikk første gang kjennskap til Ladycomp for vel 10 år siden gjennom en venninne som også bruker Ladycomp.

  Nå har jeg brukt Ladycomp i snart fem år. Jeg leste en del om Ladycomp før jeg begynte å bruke den så jeg følte meg trygg på teknologien, og på at jeg ikke plutselig fikk en overraskende graviditet dumpende i fanget. Prevensjonen har fungert perfekt. Displayet viser økt temperatur når jeg har hatt eggløsning, og lavere temperatur fra mensen. Alt i alt har jeg faktisk lært min egen kropp mye bedre å kjenne etter at jeg fikk meg en Ladycomp. Nå vet jeg mer om hvordan syklusen fungerer.

  Da jeg lærte meg litt mer om hvordan Ladycomp virker, var prinsippene bak den enkle. Den har fungert godt som prevensjon, og den fungerte også godt da vi bestemte oss for å lage barn.

  Jeg brukte p-pillen før jeg begynte med Ladycomp. Har aldri vært noen fanatiker, men må vel innrømme at jeg ikke likte å putte i meg en pille hver dag. Bare det å slippe de daglige hormonene gav meg en god følelse. Hadde jeg bare fortsatt med P-pillen, kunne jeg risikert å ha gått mange år av mitt liv på den. Det er et tankekors, synes jeg. Jeg anbefaler gjerne Ladycomp som et godt hjelpemiddel for dem som vil bli gravid, og som sikker prevensjon.

  Bestill Lady Comp Baby