Jeg ble gravid med BabyComp

Ble gravid med BabyComp Vi hadde prøvd å bli gravid i over ett år før en venninne fortalte om BabyComp. Hun forklarte at jeg ved å bruke den ville få vite når i syklusen jeg var mest fruktbar. I januar 2006 kjøpte jeg BabyComp. Jeg ble ønsket gravid i mai samme år.


Jeg hadde svært uregelmessige menstruasjoner, men nå vet jeg jo alt om min egen syklus og det er deilig å føle seg fri for alle medisiner. Det føles jo ikke som naturlig at man som er ung og frisk skal være henvist til piller. En BabyComp har mange funksjoner. Den lille maskinen din kan fortelle deg om det er balanse mellom hormonene østrogen og progesteron. Det er særlig viktig når man ønsker å bli gravid. Min mann synes BabyComp er fint, spesielt fordi han ikke likte tanken på at jeg skulle ta piller hver dag. Han har merket at jeg er mindre premenstruell og at BabyCompen skapte ro rundt oss i tiden da vi prøvde å få barn. Jeg vil gjerne anbefale BabyComp til andre slik at de kan bli kjent med sin egen kropp. Det er jo et helt naturlig og ufarlig produkt.

Trine, 34 år, Tønsberg

BabyComp ideel til familieplanlegging

Bli gravid med BabyComp

Bli gravid med BabyComp

BabyComp viser grønt lys på sikre dager og rødt lys på fruktbare dager. BabyComp teller dagene i syklusen, dag 1 er første dag i menstruasjonen, du kan sjekke prognose for de neste 6 dagene. I tillegg vil BabyComp vise dato for neste forventede eggløsning og tilhørende termin hvis egget skulle bli befruktet. Planlegger du graviditet, kan du enkelt markere samleie på en eller flere dager. Når Babycomp har funnet eggløsningen, vil den kunne vise om samleie og eggløsnign har klaffet tidsmessig ved at den blinker rødt-gult-grønt etter hverandre. Sannsynlig gravid markeres i normaltilfeller 16-18 dager etter eggløsning og gravid etter ca 18-20 dager, rødt-gult grønt lyser konstant. Et par trykk – og du leser av termin, regnet fra eggløsning.

Gravid – gutt eller jente?

BabyComp gir deg også kjønnsprognose. Et guttesymbol blinker på dager det er høyest sannynlighet for å unnfange en gutt, og pikesymbol på dager det er høyest sannynlighet å unnfange en jente. Sannsynligheten er 60-65 %. Du kan bla tilbake 9 måneder for å lese av måledata og datoer for tidligere eggløsninger.

Slik bruker du BabyComp

Du vekkes mykt av vekkekloken til innstilt tid, trykker sirkeltasten, hekter ut sensoren, legger denne under tungen ved 12-årsjekselen og slapper av. Etter 30 sekunder bekrefter et tonesignal utført og lagret måling. Du leser av dagens temperatur og syklusdag og ser om det er rødt eller grønt for de neste 24 timene. Du får med et par enkle tastetrykk datoen for neste eggløsning, EL, allerede på andre mens-dag. Du kan løpende sjekke hva som ventes de neste 6 dagene.


BabyComp
BabyComp tekniske detaljer
BabyComp og sikkerhet
BabyComp brukertips
BabyComp avbetaling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *