Hvordan øke sjansen for å bli gravid

Hvordan øke sjansen for å bli gravid

Hvordan øke sjansen for å bli gravid? Noen kvinner blir gravide uten problemer, andre bruker måneder eller år for å bli gravide. Hvorfor? Eksperter medgir at det er fortsatt i stor grad er et mysterium. Når det er sagt, det finnes måter du og din partner kan øke sjansene for å bli gravid. Her er 11 tips for hvordan øke sjansen for å bli gravid.


1. Kutt ut brus
Kvinner som drikker to eller flere glass med brus om dagen har en 16% lavere fruktbarhet enn kvinner som ikke drikker noe, ifølge en studie fra 2012.

2. Gå til sengs tidlig
Forskning tyder på at kvinner som gjennomgår IVF-behandlinger får de beste resultatene når de regelmessig får sju til åtte timers søvn om natten.

3. Sjekk tennene
Tannkjøttsykdomer kan føre til at det tar opp til to måneder ekstra for å bli gravid, viser australsk forskning fra 2011. Sørg for at du får tennene sjekket før du prøver å bli gravid.

4. Trening, men ikke for mye
Tynne kvinner som trener mer enn fem timer i uken eller mer, har en 42% mindre sannsynlighet for å bli gravid enn de som ikke trener så iherdig.

5. Ikke la ham bli en sofagris
Menn som ser mer enn 20 timer med TV hver uke har en 44% lavere sædkvalitet viser en Harvard studie fra 2013.

6. Unngå stress
Hvis stressnivået blir høyt nok, vil du rett og slett stoppe eggløsningen.

7. Prøv å gi opp gluten
En fersk Columbia University studie tyder på at 6% av kvinner med uforklarlig infertilitet har cøliaki. De produserer antistoffer som kan forstyrre utviklingen av morkaken. Etter at kvinnene gikk på en glutenfri diett, var de i stand til å bli gravid innen et år.

8. Oppmuntre ham til å gå ned i vekt
Menn som er overvektige eller overvektige er mer sannsynlig å ha et lavere antall og konsentrasjon av totale antall sædceller ifølge en studie fra 2013.

9. Slutt å røyke
Røyking fører til lavere sædkvalitet, og derfor anbefales det å slutte å røyke hvis du prøver å bli gravid.

10. Telefonen
Menn som har telefonen i beltet eller i bukselommen har lavere sædkvalitet.

11. Bruk et hjelpemiddel for å øke sjansene for å bli gravid
Ladycomp Baby er sannsynligvis verdens fineste og beste hjelpemiddel når du vil bli gravid. Du har alt i ett og trenger ingen eggløsnings- eller graviditetstester. Ladycomp Baby forutsier neste eggløsning med høy nøyaktighet allerede fra dag 2 i syklusen og gir deg samtidig tilhørende termin, bekrefter deretter eggløsning, markerer om samleie(r) har klaffet tidsmessig med denne og viser eventuell graviditet og termin. Les mer om Ladycomp Baby

Denne artikkelen er levert av NorwegianContent.com

Takk for at du deler!