Hvordan øke sjansen for å bli gravid

Hvordan øke sjansen for å bli gravid? Noen kvinner blir gravide uten problemer, andre bruker måneder eller år for å bli gravide. Hvorfor? Eksperter medgir at det er fortsatt i stor grad er et mysterium. Når det er sagt, det finnes måter du og din partner kan øke sjansene for å bli gravid. Her er 11 tips for hvordan øke sjansen for å bli gravid.

#1 Kutt ut brus

Kvinner som drikker to eller flere glass med brus om dagen har en 16% lavere fruktbarhet enn kvinner som ikke drikker noe, ifølge en studie fra 2012.

#2 Gå til sengs tidlig

Forskning tyder på at kvinner som gjennomgår IVF-behandlinger får de beste resultatene når de regelmessig får sju til åtte timers søvn om natten.

#3 Sjekk tennene

Tannkjøttsykdomer kan føre til at det tar opp til to måneder ekstra for å bli gravid, viser australsk forskning fra 2011. Sørg for at du får tennene sjekket før du prøver å bli gravid.

#4 Trening, men ikke for mye

Tynne kvinner som trener mer enn fem timer i uken eller mer, har en 42% mindre sannsynlighet for å bli gravid enn de som ikke trener så iherdig.

#5 Ikke la ham bli en sofagris

Menn som ser mer enn 20 timer med TV hver uke har en 44% lavere sædkvalitet viser en Harvard studie fra 2013.

#6 Unngå stress

Hvis stressnivået blir høyt nok, vil du rett og slett stoppe eggløsningen.

#7 Prøv å gi opp gluten

En fersk Columbia University studie tyder på at 6% av kvinner med uforklarlig infertilitet har cøliaki. De produserer antistoffer som kan forstyrre utviklingen av morkaken. Etter at kvinnene gikk på en glutenfri diett, var de i stand til å bli gravid innen et år.

#8 Oppmuntre ham til å gå ned i vekt

Menn som er overvektige eller overvektige er mer sannsynlig å ha et lavere antall og konsentrasjon av totale antall sædceller ifølge en studie fra 2013.

#9 Slutt å røyke

Røyking fører til lavere sædkvalitet, og derfor anbefales det å slutte å røyke hvis du prøver å bli gravid.

#10 Telefonen

Menn som har telefonen i beltet eller i bukselommen har lavere sædkvalitet.

#11 Bruk et hjelpemiddel for å øke sjansene for å bli gravid

Ladycomp Baby er sannsynligvis verdens fineste og beste hjelpemiddel når du vil bli gravid. Du har alt i ett og trenger ingen eggløsnings- eller graviditetstester. Ladycomp Baby forutsier neste eggløsning med høy nøyaktighet allerede fra dag 2 i syklusen og gir deg samtidig tilhørende termin, bekrefter deretter eggløsning, markerer om samleie(r) har klaffet tidsmessig med denne og viser eventuell graviditet og termin. Les mer om Ladycomp Baby