Nedsatt fruktbarhet

I Norge gjør man regning med at vel 120 000 par sliter med å bli gravide. Det snakkes om nedsatt fruktbarhet når et par har prøvd i et år uten resultat. En undersøkelse for noen år siden nevner følgende hovedårsaker til nedsatt fruktbarhet:

– Mannen 30%
– Egglederne 25%
– Eggløsning 20%
– Cervixfaktor (livmorhalsen) 10%
– Uforklarlig 15%

Nedsatt fruktbarhetEn Babycomp spesielt, er det ideelle hjelpemiddel ved nedsatt fruktbarhet, og ved problemer med å bli gravid. Det gjelder å ta rede på det helt grunnleggende før man går i gang med eventuell fertilitetsbehandling. Også under fertilitetesbehandling og IVF-forsøk er det fornuftig å bruke en BabyComp. Den viser eggløsninger og bekrefter graviditet – og alle måledata kan dokumenteres gjennom en BabyComp-utskrift.

Ta en titt på de forskjellige årsaker til at kvinner ikke blir gravid. I de aller fleste tilfeller vil en BabyComp være det mest egnede hjelpemiddel for å bli gravid, alene eller sammen med terapier. PFC Nordics medarbeidere har opparbeidet høy erfaring og kunnskap gjennom snart 15 års praksis og hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål.

BabyComp
Om BabyComp
BabyComp tekniske detaljer
BabyComp og sikkerhet
BabyComp brukertips
BabyComp avbetaling