Ladycomp Baby

Ladycomp Baby er sannsynligvis verdens fineste og beste hjelpemiddel når du vil bli gravid. Den avløser den tidligere Babycomp og er genial også som 99,3% sikker prevensjon når det er aktuelt. Du har alt i ett og trenger ingen eggløsnings- eller graviditetstester.

I kalenderen ser du fort når de neste 6 eggløsninger forventes. Ladycomp Baby forutsier neste eggløsning med høy nøyaktighet allerede fra dag 2 i syklusen og gir deg samtidig tilhørende termin, bekrefter deretter eggløsning, markerer om samleie(r) har klaffet tidsmessig med denne og viser eventuell graviditet og termin. Du har full kontroll og kan til enhver tid se tempraturdata i displayet. Disse vises for de siste 12 mnd i kalenderform eller som kurve med markerte, bekreftede eggløsninger. Prisen tilsvarer ca 10 måneders forbruk av eggløsnings- og graviditetstester, men med den fordel at du har alle data lagret i Ladycomp Baby.

Hvordan bruke Ladycomp Baby

Ladycomp Baby

Ladycomp Baby

Alt du gjør når du våkner er å hekte av sensoren, ta tempen kjapt under tungen og lese av status. Neste eggløsning markeres med rødt lys blinker, rødt er fruktbar og grønt = 99,3% sikker prevensjon. Ønsker du datauskrift, kobler du Ladycomp Baby til din PC eller Mac. Tolkningshjelp får du hos PFC Nordic. Brukerundersøkelser viser at 80% av par som hadde prøvd mer enn 12 måneder å bli gravide ble det nokså kjapt på naturligvis ved hjelp av Ladycomp Baby.Viktige funksjoner med Ladycomp Baby

 • Menskalender for neste 6 mnd
 • Syklusdata siste 12 mnd, data vises både som tabell og kurve
 • Viser kurve sammen eggløsninger og månefaser
 • Viser syklusdata: Lengde, temp-stigning, variasjon i eggløsning, antall dg fra EL til M
 • Viser sykler uten EL og med nedsatt gullemefunksjon (CLI)
 • Viser kommende eggløsning med dato
 • Viser korresponderende termin
 • Samleieregistrering
 • Markerer at registrert samleie(r) klaffet tidsmessig med eggløsningen
 • Gir termin for nedkomst (normalt sv.skap)
 • Kjønnsprognose (krever stabil syklus)

  Jeg ble gravid med Ladycomp Baby
  Gravid med Ladycomp Baby

  Gravid med Ladycomp Baby

  Vi hadde prøvd å få barn i over ett år før en venninne fortalte om Ladycomp Baby. Hun forklarte at jeg ved å bruke den ville få vite når i syklusen jeg var mest fruktbar. I januar 2006 kjøpte jeg Ladycomp Baby. Jeg ble ønsket gravid i mai samme år. Jeg hadde svært uregelmessige menstruasjoner, men nå vet jeg jo alt om min egen syklus og det er deilig å føle seg fri for alle medisiner. Det føles jo ikke som naturlig at man som er ung og frisk skal være henvist til piller.

  En Ladycomp Baby har mange funksjoner. Den lille maskinen din kan fortelle deg om det er balanse mellom hormonene østrogen og progesteron. Det er særlig viktig når man ønsker å bli gravid. Min mann synes Ladycomp Baby er fint, spesielt fordi han ikke likte tanken på at jeg skulle ta piller hver dag. Han har merket at jeg er mindre premenstruell og at Ladycompen skapte ro rundt oss i tiden da vi prøvde å få barn. Jeg vil gjerne anbefale Ladycomp Baby til andre slik at de kan bli kjent med sin egen kropp. Det er jo et helt naturlig og ufarlig produkt.

  Trine, 34 år, Tønsberg

  Bestill Ladycomp Baby