Bli Gravid med BabyComp

BabyComp fungerer både som eggløsnings- og graviditetstest i hver syklus. Den viser også prognose for neste eggløsning. En BabyComp er en god hjelp når du vil bli gravid. Alle temperaturer og registrerte menstruasjoner lagres og tolkes av BabyCompen.

Bli Gravid BabyCompDu kan bla tilbake i tid og se tidspunkt for tidligere eggløsninger. Du vil også kunne se om eggløsningen har uteblitt i en eller flere sykluser. Når du har lagret data i fire måneder eller lenger, kan du sende BabyCompen inn til PFC Nordic og få en utskrift. På utskriften kan du se om alt er i orden i syklusen. Den viser dato for eggløsningene, om det er eggløsning i hver syklus, og den kan vise om det er god balanse mellom østrogen og progesteron. Utskriften vil også kunne vise termindato ved en eventuell graviditet.

BabyComp viser prognose for eggløsning for de neste seks dagene ved at rødt lys blinker. Babycomp har dessuten den ekstrafunksjonen at den viser dato for neste forventede eggløsning i begynnelsen av hver syklus. Babycomp vil også vise termindato som hører til eggløsningsdato. Når du blir gravid, vil BabyCompen vise dette med at alle lys lyser ca 18 dager etter eggløsning. Babycomp har også her en ekstrafunksjon: Du kan registrere samleie, og få vite om samleiet klaffet tidsmessig med eggløsning allerede fire dager etter eggløsning.


Sliter du med å bli gravid?
Årsaken til det kan være sammensatt. Med en BabyComp får du svar på om alt er i orden med syklusen. Viser BabyCompen grønt i dagene før du får menstruasjonen, vet du at du har eggløsning. Viser den rødt helt frem til menstruasjonen, vet du at det er noe som ikke stemmer. Hvis du velger å sende den til PFC Nordic etter fire sykluser, får du hjelp til å tolke dataene. Utskriften kan vise at eggstokkene jobber forskjellig, eller at det er hormonelle ubalanser.

Babycomp hjalp meg å bli gravid
BabyComp GravidVi hadde prøvd å få barn i over ett år før en venninne fortalte om BabyComp. Hun forklarte at jeg ved å bruke den ville få vite når i syklusen jeg var mest fruktbar. I januar 2006 kjøpte jeg BabyComp. Jeg ble ønsket gravid i mai samme år. Jeg hadde svært uregelmessige menstruasjoner, men nå vet jeg jo alt om min egen syklus og det er deilig å føle seg fri for alle medisiner. Det føles jo ikke som naturlig at man som er ung og frisk skal være henvist til piller.

En BabyComphar mange funksjoner. Den lille maskinen din kan fortelle deg om det er balanse mellom hormonene østrogen og progesteron. Det er særlig viktig når man ønsker å bli gravid. Min mann synes PFC er fint, spesielt fordi han ikke likte tanken på at jeg skulle ta piller hver dag. Han har merket at jeg er mindre premenstruell og at BabyCompen skapte ro rundt oss i tiden da vi prøvde å få barn. Jeg vil gjerne anbefale BabyComp til andre slik at de kan bli kjent med sin egen kropp. Det er jo et helt naturlig og ufarlig produkt.

Trine, 34 år, Tønsberg

BabyComp
Om BabyComp
BabyComp tekniske detaljer
BabyComp og sikkerhet
BabyComp brukertips
BabyComp avbetaling