BabyComp

BabyCompBabyComp har samme grunnleggende funskjoner som Pearly og LadyComp: Grønt lys på sikre dager og rødt lys på fruktbare dager. BabyComp teller dagene i syklusen, dag 1 er første dag i menstruasjonen. Som med Ladcomp og Pearly, kan du sjekke prognose for de neste 6 dagene. I tillegg vil BabyComp vise dato for neste forventede eggløsning og tilhørende termin hvis egget skulle bli befruktet. Planlegger du graviditet, kan du enkelt markere samleie på en eller flere dager. Når Babycomp har funnet eggløsningen, vil den kunne vise om samleie og eggløsnign har klaffet tidsmessig ved at den blinker rødt-gult-grønt etter hverandre. Sannsynlig gravid markeres i normaltilfeller 16-18 dager etter eggløsning og gravid etter ca 18-20 dager, rødt-gult grønt lyser konstant. Et par trykk – og du leser av termin, regnet fra eggløsning.

BabyComp gir deg også kjønnsprognose. Et guttesymbol blinker på dager det er høyest sannynlighet for å unnfange en gutt, og pikesymbol på dager det er høyest sannynlighet å unnfange pike. Sannsynligheten er 60-65 %. Du kan bla tilbake 9 måneder for å lese av måledata og datoer for tidligere eggløsninger. BabyComp har også en statistikkdel der du kan lese av sykluslengde, antall dager fra EL til M og hvor mange dager eggløsningen varierer med. Videre om det er sykler uten EL eller med nedsatt gullegemefunksjon CLI. Leser du f eks av at sykluslengde er 28 dager, EL varierer med 2 og at det er 12 dager fra EL til M, så vet du ved prevensjon «alt» når du leser av dato for neste EL: Farlige dager er -5+2 – og neste M kommer 12 dager etter.

Ny BabyComp 6 enda bedre
Den nye BabyComp 6 har helt nye funksjoner og gjør den enda bedre og lettere å bruke. Noe av det beste er at måletiden er redusert med ca 30%. Sikkerhet ved prevensjon er 99,3 prosent, prognose for eggløsning 6 dager før, slår ut på graviditet og det er mulig for opplasting av måledata til din egen PC. Nye BabyComp 6 drives av 2 AAA-batterier som du skifter selv.

Babycomp hjalp meg å bli gravid
BabyComp GravidVi hadde prøvd å få barn i over ett år før en venninne fortalte om BabyComp. Hun forklarte at jeg ved å bruke den ville få vite når i syklusen jeg var mest fruktbar. I januar 2006 kjøpte jeg BabyComp. Jeg ble ønsket gravid i mai samme år. Jeg hadde svært uregelmessige menstruasjoner, men nå vet jeg jo alt om min egen syklus og det er deilig å føle seg fri for alle medisiner. Det føles jo ikke som naturlig at man som er ung og frisk skal være henvist til piller.

En BabyComp har mange funksjoner. Den lille maskinen din kan fortelle deg om det er balanse mellom hormonene østrogen og progesteron. Det er særlig viktig når man ønsker å bli gravid. Min mann synes PFC er fint, spesielt fordi han ikke likte tanken på at jeg skulle ta piller hver dag. Han har merket at jeg er mindre premenstruell og at BabyCompen skapte ro rundt oss i tiden da vi prøvde å få barn. Jeg vil gjerne anbefale BabyComp til andre slik at de kan bli kjent med sin egen kropp. Det er jo et helt naturlig og ufarlig produkt.

Av Trine, 34 år, Tønsberg

BabyComp Leveringsomfang
BabyComp med sensor og innebygget ladbart batteri, reisepose, elektronisk lader universell 110-240 V med europeisk stikk, norsk brukerhåndbok. Gratis support (telefon i arbeidstiden eller mail) fra PFC Nordic i hele brukstiden.

Les mer om BabyComp


BabyComp
BabyComp tekniske detaljer
BabyComp og sikkerhet
BabyComp brukertips
BabyComp avbetaling