Bli gravid med Lady Comp Baby Fertilitetscomputer

Bli gravid med Ladycomp Baby

Bli gravid raskt og enkelt med Ladycomp Baby. Ladycomp Baby fertilitetsmonitor er den mest avanserte og enkleste metoden for å maksimere sjansene for å bli gravid. De fleste eggløsningstester identifiserer de 2 dagene med maksimal fruktbarhet i løpet av syklusen ved å påvise økningen i luteiniserende hormon (LH) som utløser eggløsningen. Med Lady-Comp Baby kan du planlegge og forhindre graviditet helt naturlig.


Ladycomp Baby bistår med både familieplanlegging og redusert fruktbarhet. Den gir ikke bare svært nøyaktige prognoser for dine mest fruktbare dager, den registrerer også hvis du ikke har eggløsning, eller hvis du har en hormonell ubalanse (CLI).

Hvordan virker Ladycomp Baby?

Lady-Comp Baby gir deg svar om dine fruktbare dager basert på morgentemperatur, og vil varsle deg om dine mest fruktbare dager, den dagen du har eggløsning, og de fem dagene før eggløsning. Ved hjelp av statistiske metoder for å oppdage ulike årsaker til infertilitet, vil Ladycomp Baby bidra til å løse enkelte problemer med unnfangelsen.

Bli gravid med Lady-Comp Baby

Med sin integrerte syklus og planleggings-statistikk vil Ladycomp Baby vise deg informasjon som er nødvendig for å kunne planlegge et barn:

 • prognoser for dine mest fruktbare dager
 • indikerer monofasiske sykluser (sykluser uten eggløsning) og eggløsnings svingninger
 • registerer tidspunkt for samleie
 • viser antall planleggings treff og sannsynlighet for gutt eller jente
 • har integrert graviditetstest
 • gir deg en nøyaktig dato for unnfangelse og forventet fødsel
 • kan brukes til trygg naturlig prevensjon etter fødselen

  Ladycomp er utviklet spesielt for kvinner som prøver å prøver å bli gravid, og spesielt nyttig for de par med redusert fruktbarhet. Sporing av samleie sammen med personlige fruktbarhetsinformasjon sikrer den at par har den beste muligheten for å bli gravid raskt.

  Lady-comp Baby 99,3 prosent sikker

  Bli gravid med Ladycomp Baby

  Bli gravid med Ladycomp Baby

  Ladycomp Baby måler din basale kroppstemperatur (BBT) hver morgen når du våkner opp med den mest avanserte temperatursensor (1/100 grader nøyaktighet). Deretter sammenligner den automatisk med sin bio-matematiske prognostisering programvare for nøyaktig å bestemme, analysere og vise din individuelle syklus. Dette er grunnen til at Ladycomp Baby er en av de mest effektive fertilitetsmonitorene i verden. Den er 99,3% effektiv helt fra starten. En Pearl Index på 0,7 betyr at dette er en 100 prosent naturlig metode, og er 99,3 prosent sikker og effektiv.

  I den medisinske verden blir Pearl Index brukt til å dokumentere effektiviteten av prevensjon. For eksempel: Hvis 100 kvinner bruker en bestemt prevensjonsmetode i ett år, og en kvinne blir gravid, blir da Pearl Indexen med denne prevensjonsmetoden 1.0. P-piller har en Pearl Index mellom 0,1 og 0,9, pessar varierer fra 1 til 3. Med en Pearl Index på 0,7, har Ladycomp en sikkerhetsprosent på 99,3 prosent.

  I en fersk studie begynte 276 kvinner som hadde opplevd vanskeligheter med å bli gravid med en fertilitetsmonitor som Ladycomp Baby. Etter at syklus og tidspunkt for fruktbare perioder ble oppdaget, ble halvparten av disse kvinnene unnfanget etter en måned. Etter bare tre sykluser, hadde 90% av kvinnene lykkes med å bli gravid. Du kan hindre mye stress og fortvilelse ved å kartlegge syklusen din og dra nytte av dine fruktbare dager. Planlegg romantiske aktiviteter med din partner rundt dine mest fruktbare dager, og dette vil sørge for at din drøm om å bli gravid raskt blir en virkelighet.

  Les mer og bestill Ladycomp Baby