BabyComp – Når er eggløsningen

BabyComp Bli GravidBabycomp er ideell hjelp for alle som ikke vet når kvinnen har eggløsning og prøver å bli gravide på feil tidspunkt i syklusen. Svært mange vet ikke når kvinnen har eggløsning og prøver å bli gravide på feil tidspunkt i syklusen.

Mange som blir utredet, får beskjed om at alt er i orden og at de bare må gå hjem og prøve mer. BabyComp er det beste instrumentet på markedet til å finne ut hvor i syklusen eggløsningen er. Vet man det, kan man planlegge samleiet og unngå at sexen blir et stressmoment. Du kan også registere samleier i BabyCompen slik at etter hvert kan få informasjon om dere har truffet på eggløsningen. BabyCompen vil også vise om det er nok progesteron og om høyfasen i syklusen er tilstrekkelig lang.

En PFC bruker hadde prøvd over 3 år å bli gravid. Utskrift fra Babycomp viste at eggløsningen var mellom dag 35 og 50. Følgelig ble anbefalingen at paret begynte med samleie på dag 33 og fortsatte med slike annenhver dag til Babycomp bekreftet at de hadde truffet tidsmessig. PFC-utskriften viste at høyfasen var stabil på 12 dager med flotte, høye temperaturer, dvs nok progesteron. Brukeren sa, da hun var gravid, at det aldri hadde gått uten Babycomp. De hadde bommet i tre år. Nå fikk hun en positiv bekreftelse på eggløsning og at det hormonelle også var i orden. Dette gjorde også noe med selvtilliten.

Tilbake til – Blir ikke gravid

BabyComp
Om BabyComp
BabyComp tekniske detaljer
BabyComp og sikkerhet
BabyComp brukertips
BabyComp avbetaling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *