7 Tips om hvordan bli gravid med jentebaby

Vil du bli gravid med jentebaby? Ekspertene sier at alt kommer ned til tidspunkt for samleie, det er ikke bare å kjøre på og håpe på det beste. Men hvis du prøver å bli gravid med en jentebaby finnes det noen tips som hjelper deg å øke sjansen for en jente. Det er mange kvinner som har fulgt disse tipsene med gode resultater. Her har vi satt sammen en liste med tips for mødre som ønsker å bli gravid med en jente.


1. Ha sex 2-3 dager før eggløsning
Jentesperm er større enn mannlige spermceller, og det betyr og at de er tregere svømmere. Jentecellene lever også lenger enn guttene. Det betyr at ved å ha sex noen dager før eggløsning, snarere enn etter, kan du være i stand til å gi jentecellene et forsprang. Siden sædceller kan leve opp til fem dager, er den vanskelige delen å finne ut når man skal ha sex så langt fra eggløsning som du muligens kan, men likevel mens spermcellene er i live. Dette er en veldig vanskelig ting å finne ut av, og ved eggløsning tidligere enn du forventet eller å ha en uregelmessig syklus kan føre til at du blir gravid med en gutt. Husk også at når du har sex før eggløsning, at du da ikke har mer ubeskyttet sex før minst to dager etter at du har eggløsning.

2. Unngå dyp penetrasjon
Jente spermcellene elsker sure miljøer, som er surest ved inngangen til skjeden. Derfor bør partneren din prøver å sørge for at sperm er plassert så nær inngangen til skjeden som mulig. Dette vil hemme de mannlige spermcellene og gi kvinnecellene en bedre sjanse.

3. Ingen orgasme
Sorry jenter, men det kan være lurt å hoppe over orgasmen når du prøver å unnfange en jente. Kvinnelige orgasmer gjør skjeden mer basisk, og dette er noe jente spermcellene hater. Prøv også stillinger som misjonær eller kvinnen på toppen som kan føre til grunnere penetrasjon.

4. Endre ditt kosthold
Du kan endre kroppens syre og PH verdi gjennom kosten din, som kan hjelpe deg til å gi jente spermcellene et surere miljø. Du må passe på å spise mindre natrium, kalium og koffein, samtidig som du øker din dose av kalsium og magnesium. Kylling, kalkun, ris, bringebær, blåbær, grønne bønner, kirsebær, ost, mais og egg er alle gode valg for mødre på jakt etter en jentebaby.

5. Gamle kjerringsråd
Det er massevis av gamle kjerringsråd for å forutsi hvordan bli gravid med en jente. Noen gamle legender sier at kvinnen skal forføre mannen hvis de ønsker å bli gravid med en jente. I tillegg er samleier om natten med fullmåne ment å produsere en jente. Og noe de fleste vil like, spis mye sjokolade eller godteri. Om dette virker er usikkert, men det skader jo ikke å prøve.

6. Be mannen ta en varm dusj før samleie
Det er dokumentert at de mannlige spermcellene ikke liker varme. Be din partner om å ta en varm dusj før sex, på den måten gir du jente spermcellene en bedre sjanse.

7. Bruk en Ladycomp Baby monitor
Det siste tipset er nok og det sikreste. Ladycomp Baby er sannsynligvis verdens fineste og beste hjelpemiddel når du vil bli gravid. Er også ideell til prevensjon etter svangerskap, med 99,3% sikkerhet. Med en Ladycomp vil du ha full kontroll over din syklus og tidspunkt for eggløsning. Den har og en kjønnsprognose som viser med et symbol ( jentesymbol og guttesymbol ), når du kan bli gravid med en jente eller gutt. Les mer om Ladycomp Baby

Selvfølgelig er ingen av disse metodene 100% garantert, men det er mange som sverger til dem og har lykkes! Hvis du er nysgjerrig på om du kan få en jente, er disse metodene verdt å prøve! Har du gode tips som vi burde ta med i denne artikkelen kan du tipse oss ved å bruke kommentarfeltet under. Lykke til!