11 Tips om hvordan bli gravid med guttebaby

Hvordan bli gravid med en guttebaby Så du ønsker å bli gravid med en gutt? Vel, for noen år siden ville du bli nødt til å håpe på det beste. Men ikke nå lenger. I disse dager finnes det metoder som øker sjansene for å bli gravid med en guttebaby betraktelig. Bedre kunnskap på området, og bedre viten om kvinnens kropp og syklus har gjort at man kan forutsi kjønn til en viss grad så lenge man får alt til å klaffe på riktig tidspunkt. Her har du 11 tips om hvordan bli gravid med en guttebaby.


1. Når har du eggløsning?
Høres innlysende ut, men når du prøver å bli gravid, vil du være sikker på når du har eggløsning. Vet du dette kan du forutsi når samleie må finne sted for å få en gutt eller jente. Har du en ustabil syklus fra måned til måned, vil det bli vanskelig for deg å få det til å klaffe på riktig tidspunkt slik at man blir ønsket gravid. Har du en ustabil syklus er det viktig å registrere menstrasjon fra måned til måned. Et hjelpemiddel for dette er er en Ladycomp, den vil registrere og holde styr på syklus og eggløsning fra måned til måned slik at det blir lettere for deg å beregne når du kan bli gravid og ikke.

2. Ha sex så nær eggløsning som mulig
Mannlige spermceller er raskere svømmere, men har kortere levetid en kvinnelige spermceller. Kvinnelige spermceller overlever lenger, men bruker lengre tid til egget. Ved å ha sex så nær eggløsning som mulig, vil du gi dine små mannlige celler et forsprang og dermed øker sjansene for å få en guttebaby.

3. Si farvel til misjonær stillingen
Vil du ha guttebaby er det på tide å si farvel til misjonærstillingen. Prøv en posisjon som vil tillate dypere penetrasjon, for eksempel stående sex, du på toppen, eller på alle fire. Dette er viktig, dypere penetrasjon vil føre de små mannlige cellene nærmere livmoren, noe som gir dem langt mindre avstand å reise, og en bedre sjanse til å vinne.

4. Spis som en mann
Mannlige spersmceller foretrekker alkaliske miljøer, noe som betyr miljøer som er mindre syrlige. For å øke alkalitet, anbefaler eksperter å spise mer rødt kjøtt, salt mat og brus. Dette vil igjen øke dine sjanser for å få en guttebaby.

5. Få orgasme!
Orgasme er en av de tingene som bidrar til å produsere et mer basisk miljø som bidrar til å produsere gutterbabyer!

6. Den kinesiske Lunar Kalender!
Mange mennesker sverger ved denne kjønnsmetoden, og den har eksistert i hundrevis av år. Metoden bruker morens alder og måneden for å kunne bestemme barnets kjønn. Du kan bruke kalenderen til å bestemme hvilken måned du bør prøve å tenke på for å få babyens kjønn som du håper på. Noen eksperter sier denne metoden er opp til 99% nøyaktig! Hvorfor ikke gi det et forsøk?

7. Be din mann bruke boxershorts
Mannens sperm hater varme, og bruker din mann boksere, kan dette hjelpe din mann å holde ting kjølig for guttene der nede. Så ingen badestamper og eller varme bad før samleie.

8. Hostesaft?
Noen kvinner tar en dose av hostemedisin før sex. Hvorfor? Vel, ekspertene sier at hoste medisiner som inneholder ingrediensen guaifenesin kan bidra til å tynne slimhinnene i livmorhalsen, og hjelper de små svømmerne å komme gjennom.

9. Sjekk månen
Dette er definitivt et skikkelig kjerringsråd, men å ha sex om natten når det er en kvart måne garanterer en gutt!

10. Be din mann drikke kaffe før sex
Man kan øke sjansene for å bli gravid med en guttbaby ved å be din mann drikke en kopp kaffe før sex. Kanskje koffein får de små gutta til å svømme raskere?

11. Bruk en Ladycomp Baby monitor
Det siste tipset er nok det beste og det sikreste. Ladycomp Baby er sannsynligvis verdens fineste og beste hjelpemiddel når du vil bli gravid. Er også ideell til prevensjon etter svangerskap, med 99,3% sikkerhet. Med en Ladycomp vil du ha full kontroll over din syklus og tidspunkt for eggløsning. Den har og en kjønnsprognose som viser med et symbol ( jentesymbol og guttesymbol ), når du kan bli gravid med en jente eller gutt. Les mer om Ladycomp Baby